Lietus, ciemiņi un relaksācija

Ceturdienas vakars...plkst. 18:00. Gatavojos slēgt biroju. Un paskatos laukā...lietus...nēēēēē :( Paskatos uz savu riteni, uz lietu...slapjas drēbes un auksts? Bet ar tramvaju nepaspēsu laikā būt mājās..ciemiņi būs pirms manis...ak vai..

Bet labi, ka nebiju tāda vienīgā..nosalusi, slapjām drēbēm, slapjiem matiem...cītīgi minos tik uz priekšu. Pa ceļam veikals, tad mājās. Fiksi slapjās drēbes nost. Un tad zvans - esam jau klāt. ĀĀĀ! ātri, ātri ko sausu uzvelku un skrienu sagaidīt. Gribējās man salātiņus paspēt uztaisīt, nepaspēju.
Ai, nu nekas...
Ciemini smaidīgi ierodas pie mums trijiem. Apsveicinās ar abiem pūkaiņiem...Atkal jau kārtējās personas, kas priecājas par manu dzīvoklīti, kas ir sajūsmā!!

Ai, kā es mīlu savas jaunās mājas...
Esmu tajās jau iemīlējusies :D
Nu ja...beigās abām meitenēm bija jāgaida, kamēr salātiņus uztaisu. Pika tikmēr blēņas darīja, iemēģināja ciemiņu bikses. Gribēju likt būrī, man neļāva. Nu labi... Lai tiek galā. Tika paceltas kājas gaisā, lai trusis aiziet.A, ko Pika. Apguļas tieši zem kājām. It kā sakot - nekas, es pagaidīšu.
Kamēr gatavoju, sacienāju ar tējiņu.
Ciemkukulī bija tādi gardumi...ņammmm...čipši, rausītis, cepumiņi.
Ērti iekārtojāmies uz dīvāna...un našķējāmies..blakus bija konfektes. UZrodas Stjū un... paķer vienu konču un aizjož pārlaimīgs par izdevušos plānu. Pēc tam izlaizīja šķīvi, kur salāti bija.

Runājām, daudz smējāmies...vakara nobeigums uz grīdas starp spilveniem un datoru priekšā. Kur skatījāmies smieklīgus video par dzīvniekiem.

:) Jauks vakar...

Un tad vēl nedaudz pazīmēju...skatoties savu iemīļoto seriālu. Atklāju, ka jau vēls, jāiet gulēt. Samīļoju savus zvērēnus.

Pie tam vēl, savu Stjū atradu saritinājušos kartupeļu maisā, kura iekšā ir siens. Pēdējā laikā atrod viņš interesantas vietas, kur gulēt. Aizvakar atradu starp skaidām, kuras pie tam bija maisā.  Tik mīļi :)

Komentāri

Populāras ziņas