Brīvdienas

Jāsaka, ka nedēļas nogale bija izdevusies.
Sestdien jutos miegaina, neizgulējusies. nevarēja ilgi arī gulēt, bija jāceļas un jāgaida draugi.
Bet svētdien gan izgulējos, pus dienu nogulēju un jutos super :)
Mums bija filmu maratons - noskatījāmies visas Viens pats mājās daļas.
Izbraucām uz veikalu. Beidzot arī manas kājiņas ir gatavas ziemai. :) :) :) :)


Patika veikalā piedzīvotais. Iegājām amatnieku veikaliņā. Ieraudzīju bērnības spēli - Ugunsdzēsēji. :) Pārdevēja uzreiz bija klāt un sāka stāstīt par šo un pārējām spēlēm. :) Ne tā kā daudzi - uzbāzīgi. Bet draudzīgi un jauki. Tā kā biju veikalā ieradusies ar citu mērķi pirkuma veidā, tad nevēļējos tur tērēties. Atļāvos vienīgi lūpu balzāmiņ paraugu iegādāties :D Kaut gan tas paraugs nemaz tik maziņš nav, bet pats galvenais - dabisks Latvijas ražojums. 
Arī tējas veikaliņā iepriecināja jau otro reizi zinoša pārdevēja, kura palīdzēja atrast tieši to tēju, ko vēlējos - zemeņu, citrusa ar roobisku koku...tā smarža ir fantastiska :) Mmmmm...un arī labi garšo. 


 Jā, un aizmirsu galveno piedzīvojumu. Jāsaka, ne visai patīkamu. Iekāpām tramvajā. Redzu, ka tikt iekšā cenšas sadzēries vīrietis. Bet viņam veicas ne tik labi. Uz trepēm ir, bet stāv starp durvīm. Vadītāja nu nekādi nevarēja redzēt, kas notiek. Skatos, durvis sāk vērties ciet, iever viņu. Momentāli biju klāt, kaut vai vismaz pieturēt, lai neizkrīt ārā. Labi, ka man palīdzēja ievilkt viņu sabiedriskajā.



Komentāri

Populāras ziņas