Ceturdienas laimīte

Vislielākais notikums bija vakarā. Pēc darba aizstaigāju līdz Turku kebabam paēst vakariņas. Nekad iepriekš tur nebiju bijusi. Tāda austrumnieciska noskaņa, interjers, mūzika....ēdienu pienesa klāt. Frī kartupeļi ar vistas gaļu un mērci, salāti un cola.
Pēc tam ceļš turpinājās uz Arteli. Izrādījās, ka pats pasākums sākās tikai pāri 20:00, kaut gan es jau biju 19:00 klāt. Nu nekas..ierādīja man galdiņu, pienāca oficiante iedot ēdienkarti. Pasūtīju tēju. Patīk, ka šajā vietā atnes nevis vienu tējas krūzi, bet gan veselu tējkannu ar tēju. Zinu vismaz, par maksāju 2 ls. Nav tā, kā bija uz prāmja, kur maza tējas krūzīte maksāja tik pat. Neadvekāta cena.
Sākums bija nedaudz garlaicīgs, sēdēju un vēroju apkārtējos. Tad pie mana galdiņa pievienojās vēl cilvēki ar kuriem varēja parunāt.
Jā! Un tad sākās izrāde. Pirmā daļa bija problēmu risināšana. Pirms izrādes dažiem apmeklētājiem iedeva lapu, uz kura uzrakstīt kādu problēmu. Nu, un tad nu aktieri lasīja un centās rast risinājumu. Kā jau improvizācijas teātrī, smiekli garantēti.
Neliels starpbrīdis un nākošā daļa.
Pēdējā daļa bija vislabākā - šausmu daļa :D Pustracis mācītājs ar kroni un zirgu MELNĪTI :D Viņa pielīdējs - kalps un precinieks. Tā arī nesapratu, kādu ļaunu plānu mācītājs perināja, jo plāns izjuka...jā, precnieks bija vajadzīgs, lai mācītājs kļūtu varens. bet kā? Katra fantāzija.
Aplausi bija vētraini, cilvēkiem patika.
Esmu sajūsmā par Karalisko Improvizācijas teātri.

Komentāri

Populāras ziņas