Saulainās dienas pieraksti :) jeb laimes uzskaitījums

1.Šodien saulīte atkal mūs aplaimo ar savi sildīšanu. Tik patīkami izjust viņas siltumu. Saulīte mani vienmēr ir spēcinājusi, it kā pamodinājusi no ziemas aukstā laika. Viņa sniedz man pozitīvas emocijas. :) Tā vien gribas staigāt un izbaiudīt. Vai arī iekārtoties aiz loga un sauļoties saulītes staros. :)

2. Aizvakar beidzot pabeidzu savu portfolio. Esmu lepna par to :) Vēl būtu daudz, daudz darbiņi, ko pievienot, bet tad faila izmērs būtu pārāk liels :D Savaldīju sevi un visus darbiņus neievietoju.

3. Vakar apstrādāju bildīti. Prieks redzēt, ka cilvēkam, kam to darīju, jau bildīti ielicis draugiem.lv. Tas nozīmē, ka mans darbiņš nebija velts :) Un cilvēkam patika. Vēl priekšā ir zīmējumi, kurus pasūtīja :)

4. Tad vēl - tulīt būšu izlasījusi grāmatu. Tik interesanta. Šorīt secināju, ka dažas lapiņas tikai palikušas. Eh... nekas, tagad varēšu ķerties klāt nākošai grāmatai :)

5. Laikam jau svētdienas diena paliks atmiņā. ĪSts suši maratons manā dzīvoklītī. :D Galvenais, ka pasu gatavots. Gandrīz vai liekas, ka visu dienu taisīju suši :D Un tad ēdu :D


6. Vakar pēc ilgiem laikiem atkal biju MC Donald. Nogaršoju jauno Chikenburger, kā arī, protams, savu iemīļoto piena kokteili. Mmmm... :)


7.Pēc tam bija pastaiga pa Origo. Sasmēlos jaunas idejas kreklu idejām :) Bija vērtīgs veikala apmeklējums. 

Komentāri

Populāras ziņas