Trešdienas laimīgie mirkļi :D

Vakardiena arī bija brīnumu un prieku pilna. Diemžēl, bija viens negatīvs aspekts, bet... Labi :)

1. Rīta čatiņš ar draudzenēm. Ja nav iespējams satikties tik, cik vēlas, tad vismaz kontaktus uzturam virtuāli. Loti patika :)  
Iepriecina, ka ir īpaši cilvēciņi, kuri, par spīti visam, nav pazuduši, kas meklē mani, un ko es meklēju. Abpusēja vēlme kontaktēties. Tas ir skaisti un brīnišķīgi.
2. Kā jau katrs rīts gan pie brokastīm, gan tramvajā sākas ar Pikaso iepazīšanu. Esmu ieguvusi grāmatu par viņu - biogrāfisks romāns. Nu, TĀDA personība. Man laikam būtu neiespējami ar viņu sadzīvot. Bet lasāmviela ir ļoti laba. 

3. Mūzika :) Kā jau vienmēr, mani iepriecina mūzika. Dievinu to. 

4. Viens liels, liels, liels prieks par laimēto ielūgumu uz Artelis - gandrīz kā teātris, kur uzstāsies improvizācijas teātris KIT :) šo ziņu uztvēru ar lielu sajūsmu. Iešu baudīt ko superskaistu. :)
Viņi paši raksta savā mājas lapā http://www.karaliskais.com/lv/ :
Sākot ar 15.martu “Karaliskais improvizācijas teātris”(KIT) aicina savus skatītājus uz Arteli-gandrīz teātri, piedāvājot tikpat improvizētas izrādes kā tas ir ierasts, bet ar nelielām izmaiņām. Patiesības labad jāsaka, ka izmaiņas nav nelielas. KIT uzstāsies ar improvizācijas teātra garo formu, kas ir paredzēta, KITiešuprāt, improvizācijas teātra gardēžiem un padzīvojušiem improvizātoriem.
Zināšanai: KIT zināmākā šova/projekta “Humors nobāl” ietvaros (K Suns) tiek spēlētas improvizācijas īsās formas/skeči, kas vakara gaitā nomaina viena otru, katra ir ar savu īpašu rozīnīti, un, kas svarīgi, nav saistītas savā starpā. 
Savukārt Artelī-gandrīz teātrī plānotajos vakaros ar nosaukumu “Garā Ceturtdiena” tiks spēlēta improvizācijasgarā forma, kas ir daudz tuvāka tradicionālajai izpratnei par vārdu izrāde. Skatītāju ieteikumu nozīme nemazinās arī garajā formā, jo arī šeit visu noteiks ieteikumi no zāles.
“Garā forma ir nopietns izaicinājums. Šī forma ļauj daudz nopietnāk un detalizētāk pievērsties stāstam, personāžiem un viņu savstarpējām attiecībām, kas, man kā improvizātoram, šķiet daudz aizraujošāk. Ticu, ka arī skatītāji to novērtēs.” J.Skutelis

5. Mūsu pašu seriāls "Ugunsgrēks". Vakar bija īpaši interesanta sērija. Katru vakaru ar prieku skatos, manuprāt, viens no latviešu labākajiem seriāliem.




Komentāri

Populāras ziņas