Brīvprātīgo darbs dzīvnieku patversmē

Drīz paies gads, kā eju uz patversmi "Dzīvnieku draugs". Patversme atrodas Fr. Candera ielā 4, Rīgā, netālu no Zasulauka dzelzceļa stacijas.
Cenšos iet reizi nedēļā. Protams, ne vienmēr sanāk. Bet galvenais, ka man patīk tur atrasties. Pārsvarā es vedu suņus pastaigā. Dienā izvedu kādus trīs, četrus suņus vismaz. Patversmē pavadu aptuveni 4 - 5 stundas dienā. Tas prieks un laime, kas nāk no suņiem, ir neaprakstāma. Man nevajag ne samaksu, ne cilvēku paldies, jo to visu kompensē suņu lielā pateicība un sajūsma, ka tieši viņš ir tas, kas ar mani izies pastaigā.

Pats jaukākais, ka jebkurš var iesaistīties patversmes darbā kā brīvprātīgais. Nevajag pat nākt regulāri, pietiek jau, ka tie mirkļi, kad laiks atļauj, atnāc. Kaut vai ik pēc pāris mēnešiem. :)))))

Manuprāt, suņiem ir vēl jaukāka pastaiga, ja līdzi nāk vēl kāds četrkājains draugs no patversmes. Kopīgiem spēkiem var apošņāt kādu celmu, kopīgi izskrieties, protams, ja cilvēki skrien līdzi :) 

Montijs visiem saka lielu ČAU-VAU!!!! Un gaida jūs visus ciemos patversmē Dzīvnieka draugs.
Bet varbūt tieši Tavu sirsniņu ir uzrunājis Montija šarmantais skatiens un vēlies būt viņa draugs?

Montijs ir dzīvespriecīgs, jauns suņu puika. 
Jebkurš var iesaistīties patversmes darbā, arī Tu!!! Atnāc kādā brīvā brīdī un izved pastaigā kādu četrkājainu mīluli. Viņš to novērtēs. Droši vari ņemt līdzi savus draugus un ģimeni :) Kopā jautrāk! :) 
Patversme atrodas Fr. Candera ielā 4, Rīgā, netālu no Zasulauka dzelzceļa stacijas.

Sīkāka informācija par dzīvniekiem un visu pārējo ir atrodama šeit: http://www.dzd.lv



Komentāri

Populāras ziņas