Saulainā nedēļas nogalē...

Nu jau gandrīz pagājusi nedēļa. Pagājušo svētdienu atkal biju patversmē "Dzīvnieku draugs". Maija apņēmās organizēt atkal apmācības, šoreiz ar viņas vadību. Tāpēc tajā dienā pusdienlaikā bija paredzēta sapulce.
No rīta aizbraucu uz centru. Tā kā diena bija saulaina, izlēmu uz patversmi iet ar kājām. Aizgāju pat ātrāk, nekā biju domājusi. Vēl pirms sapulces sākšanās.
Atveru gaiteņa durvis un tur priekšā atrodas daudz, daudz kucēnu, kuriem lielāku laimi nevajag kā kādu cilvēku, kam nolaizīt seju. Viens no viņiem gan negribēja ar mani draudzēties :). Skatījās ar neticības pilnām acīm un rēja.



Kucēnus sabildēju un samīļoju. Laiks līdz sapulcei vēl bija. Gāju palīdzēt mazgāt kucēnu būrus.

Pirms norunātā laika jau sāka pulcēties cilvēki. Interese bija ļoti liela. Sanāca padsmit cilvēku, kuriem bija interese trenēt suņus. Man bija liels, liels prieks par Maijas uzstāšanos. Bija interesanti klausīties viņas stāstītajā. Malacis :)

Nolēmu, ka turpināšu strādāt ar Skaju un paralēli arī ar Flēru. Kaut gan uzskatu, ka Flēra to, ko vajag zināt, jau zina. Jau bez apmācības ar viņas pastaigas bija mierīgas un patīkamas :)

Izgāju pastaigāt ar Skaju un paskatīties, ko viņa atceras, ko ne. Bija patīkami redzēt, ka atceras. Ja, protams, pati to vēlas.
Skaja

Pa ceļam satikām meitenes no sapulces. Viņas gāja ar Flēru. Vai.....to vaimanāšanu un smilkstēšanu, kad Flēra ieraudzīja mani. Uz Skajas rādīja zobus un bija greizsirdīga meitene. Apsolīju viņai, ka iziesim pastaigāt.

Satiekam meitenes ar suņiem. Un greizsirdīgo Flēru :D 

Ar Skajas atgriezos patversmē. Flēra vēl nebija atgriezusies. Domāju tikmēr vēl kādu suni izvest. Izvēle krita uz Naiku. Izejam no telpas un pagalmā satiekamies ar Flēras :D  Sajutos vainīga :) Bet neko darīt, arī Naiks cer.
Iesākums mūsu pastaigai bija mierīgs. Saulīte spīd, Naiks pielāgojas manam iešanas tempam. 

Naiks
Nokļūstam vietā, kur ir īpaši slīdīgs, visa zeme ar ledu. Un tur Naiks izdomā, ka derētu tā ka paspēlēties. Pirmais jau par to liecina tas, ka viņš pieplok pie zemes un skatās uz mani :D 

Pēc tam lec virsū, cenšas apgāzt. Un nobeigumā pats nogāzās gar zemi un sāka valstīties. Tiklīdz es tuvojos, viņš ar pakaļkājām grūž mani prom :D  




Naiks valstās

Pēc šādas trakas dauzīšanās vēl nedaudz pastaigājām un tad devāmies atpakaļ.Vēl nenojautu, ka mani sagaida pārbaudījums. Smuki ieejam telpās, jau atveru durvis uz telpu, kur atrodas būri un... Naiks izdomā, ka tur viņš neies. Milzīgs suns, kurš iespītējas un nesper vairs ne soli. Beigās jau mēs pa divām centāmies viņu iedabūt būrī. Ar vilkšanu ar gardumiem. Nekā....kaut kā jau tomēr izdevās. Pašā būrī Naiks labprāt iegāja, bet telpa sagādāja problēmas. 

Pēc cīniņiem gāju pie Flēras. Tavu lielo suņa prieku, ka es savu solījumu neesmu aizmirsusi :) Mūsu pastaiga bija mierīga. Flēra bija laimīga :)


Ar lielu prieku un gandarījumu braucu mājās :)



Komentāri

Populāras ziņas