Diena kopā ar draugiem

Sestdien devos uz Candera patversmi. Šoreiz nebraucu viena. :)

Ieejot gaiteni mūs sagaidīja Krona, kura nelikās ne zinis. Kā arī man nepazīstams maza auguma suns, kurš rēja. Bet rejas nelikās biedējošas. Pēc mana mēģinājuma suni samīļot mēs sadraudzējāmies. Drīz jau suņu vīrs luncinājās un bija laimīgs par sabiedrību. Kā pēc tam noskaidroju, viņu dēvē par Bocmani. 7 gadus vecs..Kādreiz jau dzīvojis Candera patversmē, pirms pieciem gadiem. Diemžēl sieviete, kura sunīti pieņēma, tagad ir aizgājusi citā saulē, līdz ar to Bocmanis atkal ir atgriezies patversmē un cer uz jaunām mājām. 
Bocmanis
Godīgi sakot, es biju pārsteigta, uzzinot viņa vecumu. Likās, ka vēl ir jauns suns, enerģijas pilns, jautrs. 

Drīz jau devāmies pastaigā ar Lāci. Gadu vecs suņu puika, bet savam vecumam tik mierīgi iet pie pavadas. Vidēja auguma, šķiet, ka senčos bijis laikas suns. Kaut kas no tā ir redzams arī Lācītī. Pastaiga tiešām bija mierīga un lēna. Saulīte nežēloja savu siltumu, putniņi čivināja un mēs devāmies mierīgā pastaigā. 



Lācis
Pēc stundas atgriezāmies patversmē.  Nedaudz atpūtāmies un tad pastaigā tika Olija un Spraits. Pēc Lācīša Spraits lika pamosties un nezaudēt modrību. Vienā mirklī viņš iet man blakus, nākamā jau vēlas kaut kur skriet. Olija gan bija nosvērtāka un mierīgāka. Žēl, ka abi šeit ir jau dažus gadus, ļoti ceru, ka drīz jau arī pie viņiem ieradīsies īstie cilvēki. Šie suņi to ir pelnījuši. Par abiem esmu jau rakstījusi iepriekš....Spraits derētu kādam tikpat enerģiskam cilvēkam. Šis suns mīl skriet, ķert bumbiņu un baudīt dzīvi.
  
Spraitiņš
Olija
Kad ar abiem suņiem atgriezāmies patversmē, mūs sagaidīja skaistā Bafija, vēl kucēns, ar kucēna enerģiju un dzīvesprieku. Gribēja visur būt klāt, visu redzēt un tikt samīļotai. 

Bafija. Īsta skaistule :)
Līdz ar to gaitenī izveidojās īsts suņu mudžeklis. Un Bafija tam visam pa vidu, sajūsmai līstot pāri. 

Pēdējo pastaigā izvedām Bellu. Nu tad beidzot liela auguma suns :D Ne pats lielākais, bet pietiekami. 

Bella
Arī Bella māk skaisti iet blakus cilvēkam, dod ķepu. Cik sapratu, māk arī citas komandas. Mēs abas sestdien pirmo reizi satikāmies, bet man radās sajūta, ka suns ir ļoooti mīļš un sirsnīgs. 

Bella


Jā, dabūju no Bellas sirsnīgu suņu buču. Sēdēja man blakus. Tad pienāca klāt un sirsnīgi nobučoja. 
Kopumā patversmē pavadījām tuvu pie piecām stundām. Atkal uzņemtas pozitīvas emocijas, suņiem bija jauki mirkļi. 

Ja Tev ir radusies interese, vari aplūkot iemītniekus un braukt ciemos: http://www.dzd.lv/new/?w=animals&animal=1

Vienīgi, ja vēlies iet pastaigās, tad vispirms vajadzēs noklausīties lekciju, pēc kura saņemsi skaistu diplomu un brīvprātīgā apliecību. Pie tam ar šo apliecību varēs doties arī uz Juglas patversmi Labās mājas, jo abās patversmēs lekcijā stāsta par to pašu.


Komentāri

Populāras ziņas