Oktobra suņu rotaļlietu talka.

25. oktobrī patversmē "Dzīvnieku draugs" atkal tika sarīkota rotaļlietu talka, kuras laikā izgatavojām daudzas un dažādas rotaļlietas suņiem un kaķiem. Pirms dažām dienām man Maija zvanīja un teica, ka pieteikušies tikai trīs cilvēki. Ejot uz pasākumu, domāju, ka varbūt būsim pieci cilvēki, ne vairāk. Biju patīkami pārsteigta, uzzinot, ka pieteikušies vairāk kā 10 cilvēku. Nesaskaitīju, cik īsti bijām, bet konferenču telpa bija pilna gan ar maziem, gan lieliem palīgiem :)

Patversmē ierados pirms pasākuma, kopā ar Maiju un pārējām brīvprātīgajām meitenēm sagatavojām visu pasākumam. Tika sanesti audumi, izkārtoti materiāli, sagatavots cienasts.

Figaro ienāca pārbaudīt, vai sagatavošanās darbi norit veiksmīgi 
Kad tas viss tika izdarīts, gājām sagaidīt cilvēkus.  Pa to laiku iepazinos ar vienu brīnišķīgu dzīvnieciņu. Mūsu patversmē mitinās trusītis, ļoti, ļoti brīnišķīgs ;) Tā kā man ir vājība uz šiem dzīvniekiem, jau neviļus iedomājos, kā būtu, ja viņš ienāktu manā mājā...bet ātri sevi sarāju, jo man jau ir trīs mīļuļi, par ko rūpēties. Tāpēc ļoti ceru, ka trusītis drīz atradīs mīlošus un pacietīgus saimniekus :)

http://www.dzd.lv/new/?w=animals&animal=3&id=54296031d1231
Trusītis tika atrasts Eksporta ielas rajonā. Dzīvnieciņš sēdējis zālē ietves malā un nemaz nepretojiess, kad viņu gribēja paņemt rokās. Tagad grauzējiņš sēž būrītī patversmē "Dzīvnieku Draugs" un cer sagaidīt jaunus saimniekus.

Drīz jau arī visi cilvēki bija ieradušies un varējām ķerties pie darba. Trīs stundas visi čakli strādāja un rezultāti bija fantastiski :) Tika uztaisītas tiešām ļoti daudz jaunas rotaļlietas, ar kurām dzīvnieki varēs atkal spēlēties.
Vēl lielāks prieks no cilvēkiem dzirdēt, ka viņi šo dienu ir izmantojuši lietderīgi, jo atrada laiku un atbrauca uz pasākumu.

Liels, liels, liels paldies jums visiem, kas atvēlēja sestdienu patversmei. Četrkājainie to tiešām novērtē un priecājās par iegūtajām mantām. :) :) :) Katra izgatavotā manta ir unikāla un īpaša :)
























Šī ir rotaļlieta kaķiem :)



















Komentāri

Populāras ziņas